Dag 6

Donderdag 20 oktober 2005

Day 6

     
Swaziland
Swaziland
Swaziland
 
Swaziland Swaziland Swaziland
Bij de Zuid Afrikaanse grens moesten we allemaal uit de bus, een stempel halen. Verder lopen naar de grenspost van Swaziland om daar ook een stempel te halen, daar konden we weer in de bus stappen. Er kwamen een paar dames aan die Marius wilde fotograferen, voor het eerst werd hier op niet mis te verstane onaardige manier op gereageerd
 
 
Swaziland Swaziland Swaziland
De eerste stop was bij een glasfabriek, die door Duitsers was opgezet. Hier kun je, op een loopbrug,  het glasblazen  van boven af volgen. We hebben dit al meerdere keren in Duitsland gezien en het ging hier exact op dezelfde manier. Er zijn hier nog een aantal andere ateliers, o.a. houtbewerken.
 

 

Swaziland  
     
 

Swaziland

Swaziland

Swaziland

     
In het Lugogo Sun Hotel aangekomen werd ons duidelijk gemaakt, dat het druk zou zijn in het restaurant, reserveringen zijn dan ook voor de hele groep gemaakt. Een Duitse ploeg, onder leiding van een echte Brunhilde, bleek onze reserveringen in het restaurant ingepikt te hebben. U wacht maar even, een uurtje zeker. Een deel van de groep informeerde of er een alternatief in de stad zou zijn.  Danny, de chauffeur, wist nog wel een aardig restaurant.
Het restaurant, de Calabas, bleek een heel luxe restaurant te zijn. Het eten en de bediening waren echt perfect. Voor 50,-- hebben we met zn tween van een driegangen menu genoten, inclusief een uitstekende wijn.
     
Swaziland Swaziland Swaziland
 
 

Swaziland

 
     

Ga naar de vorige pagina

 

Ga naar de volgende pagina